mattiseppoperala

Kaikki blogit puheenaiheesta Muutto

Muutto

Olin mukana muutossa - onneksi en omassa. Ystävä muutti liian isosta käypäsempään uudessa elämän tilanteessa. Tavara siirtyi kevyesti neljän riuskan miehen käsissä, pianoakaan ei ollut, eikä sekään muuttomiesten mielestä ongelma ole; tarvitaan vain vähän voimaa ja enemmän taitoa sekä hyvät kantohenkselit. Flyygelin kanto kerroksiin on kuulemma jo enämpi vaativaa. Niin vanha koti jäi odottamaan uusia asukkaita ja uudessa asunnossa istui ihmettelevä uusi asukas aprikoiden tavaroille ja kaluille oikeita paikkoja.

Elämänfilosofiaa Tohmajärveltä jouluna 2018, osa 1: Muuttoja ja muutoksia

Elämänfilosofiaa Tohmajärveltä jouluna 2018

Osa 1, Muuttoja ja muutoksia

Aloitan viimeisimmästä muutosta. Tuumailen tässä myös muutoksia. Ehkäpä joulunkin ratkaisevin tuntomerkki on muutos. Olen muuttanut paikkakunnalta toiselle läpi elämän. Ratkaisevaa eivät elämässämme sittenkään ole mielipiteet, eivät muutotkaan, eivät edes katsomukset tai uskonnäkemykset vaan kertomus - oma tarinamme elämästä.

Meidän omat pullonokat

On kiistaton tosia-asia, että Särkänniemen delfinaarion tiedotus meni metsään että rytisi meidän omien pullonokkien muuttamisen uutisioinnissa. Ensimmäistä vuotta viestintään sivuaineena lukeva opiskelija olisi hoitanut tiedottamisen paremmin kuin nämä huvipuiston tyyppit, jotka sentään viestivät asioista ammatikseen.

Julkaise syötteitä